Lujin jostakin notta tv:hin tulis sisällysluettelo, josta vois kait klikata haluttu sivu/ohojelma ja silleen. Kyllä kulukaa moon putuamas teknisiltä kärryyltä, joskus eres luulin olevani niillä. Tottapa pitää sitte hankkia laajakaista, laajakulma, 3-8D, HD, teräväpiirto, mustavalakoonen, kannettava ...mitä niitä ny onkaan...tv. Äläkää vain sanono notta siihenkin tulis vatsappi ja pushappi (vai onkokin jo?)!

Niin. Piti toimittelemani teillen, notta mulle ilimootti yks mun rakas tuttu lankakauppias (sei ny oo se Tapio, vaikka niin het luulitta) notta me teemmä yhyres kirian. Nii-in, kirian. Valokuvaajakin olis jo kuulemma etittynä. Ymmärsin het toki, nottei mikään missikiria tai isoolle poijille tarkootettukaan, nottei siihen mun kuvaani tulisi. Vaattehillakaan. Oliskohan tämä ny niinku ennakkoilimootus tai ennakkomainos? Eikös elokuvillakin oo aina jokin purjetti ja silleen. Meirän kirian purjetti on..., niin sitei oo. Persaukisilla.

Mutta proloki on jo kiriootettuna, sen tein viime yänä, ku uni kaikkos het kirian teko -uhkauksen jäläkihin. Alaku, keskikohta ja loppu. Kun nua välit täyttää, niin son siinä.

Nii-in. Ei trenkää ny viälä ennakkotilata. Uhkaaluvaihehes vasta.