Täs vaihees olis pitäny jo hoksottimien pelata ja tiätää, nottä tämähän siitä seuraa.... Jos naistenpyäräs, joo joo lue vaan MummaGeetees, on lamppu muaron vuaksi iliman sisustaa ja miästen pyäräs on ehiä, niin eiköhän tua pikkuunen syntyny iliman lamppua mutta sai kyllä sitte sitäkin enempi pyäriä!

Aina voirahan tarvita viälä jotakin... eres tätä tai ainaki näitä  ...pesukones sano tyäsopimuksensa irti heti tulosvarootuksen jäläkihin. Mutta eihän sitä ny voira kuskata kaikkinensa mihkään kuarien kans, kun ei koskaan tiärä, mitä sen sisuskaluusta voitaas viälä kiärrättää taikka peräti suarahan käyttää. Jonku aijan päästä ihimitellähän, notta mikäs tua valakoonenki tuas poistosiiviläs on. Aivan, en tiärä sen nimiä nykkään saatikka aikaasempaakaan käyttötarkootustaan. Pääasia täs jutus on se, notta saarahan komerootten tai pihavarastojen tukkoa ja täytettä. Aika tavaran kuulemma kaupittoo.

Reissus tulis välttää nukahtamisia kesken autokyyrin, ainaki ny kuskin, mutta joskus jopa apukuskinki...ku silimänsä aukaasoo ja eka, minkä näjet on tämä niin kyllä panoo miättimähän; mikä maa, mikä valuutta. Varsinki jos on pitkät hoksottimet. Oon kuullu, notta joillakin voi olla.