Mä sain Kutrilta sellaasen merkin, joka kertoo tositosi palio. Aikuusten tosi. Moon kuulemma sen taas ansaannu. Mulla pakkaa olla nua oivallukset sellaasia nopioota, notta kiriootan nopiempaa ku ajattelan. Niinku ny joskus kommentoolen sen juttuja. Merkin saanti voi olla piänestäki kiinni. Ihimettelin ääneheni (siis kiriootin), notta mitä nauramista tai ihimettelemistä siinon, jos lääkärin nimi on Puusepp. Just just. Ajatella, jos munki sukunimeni olisi Lääkär tai Mannekiin.

Niin se plakaatti:  son täs!!!

 
Mitäpä tähän palio lisäämähän tai tästä pois ottamahan!

Ny ei saa kukaan valakopää loukkaantua. Ei Kutrikaan oo loukkaantunu koskaan mistään, vaikkon plonri! Silloli aina ensin plokillansa tumman naisen kuva, sellaanen amerikkalaastyylinen, joka makooli toisella lonkallansa viahkosti. Ja sitten yks päivä, mitään varoottamatta soliki laittanu Oman Kuvansa plokihin! Soli kaikkia muuta ku tumma! Siinä piti munkin inner plonrin ja outer prunetin oikeen hiaraasta silimiänsä. Niin me sitä leimaa lyämmä herkästi kanssaihimisihin! Molin aina keskustellu sen toisen naisen kans ja sitte yllättään pitiki ruveta tekemähän tuntumaa tämän oikianki kans.  Kiitos Kutri!

Siiton ny jokune vuasi, plokistaaniani alakuaikoona, ku sain Kutrilta tämän plakaatin :

  A.i.v.a.n.  Aina Joku tiätää.
 

"Tarjous: Pudota 16 kiloa
Pudota painoasi jopa 16 kiloa, Kokeile 4 viikkoa ilmaiseksi, 0 €!"

Pongasin tuallaasen mainoksen plokiltani. Ny jos purottaas painua kuustoista kilua, niin mitään ei saisi neliähän viikkohon, ei latin latia. Ilimaaseksi pitääs purotella. Vaikka purottaasin vähempiki, niin sittenki saisin vaan 0 eurua. Oliskohan sillä suuree merkitys, jos tuas olis lukenu, notta purota painuas 16 kilua, kokeele 4 viikkua, saat 1.000 eurua!
 
Useen naisten leheriis lukoo, notta löydä itsesi! Tai joku on löytäny itsensä ja antaa siitä piiitkän haastattelun valokuvien kera, joka kuvas eri vaattehet.

Mua peljättää, jos täs ny joku päivä katuaas tai karottaas ittensä. Sais jännittää isoosti, mistä ittensä sitten löytääs!