pyryelias2014-normal.jpg

Elias ja Pyry pääsivät Lounan ja Kaislan luo kokemaan ihanaa maaseutua!

kuva-normal.jpg

Äiti, tällä kanalla on kiva tämä...tämä juttu pään päällä!
 

unnamed-normal.jpg

Lapsutan täältä!
 

eliaspossut-normal.jpg
Tulin näyttämään teille näitä uusia aurinkolasejani! Ei pöksyt eikä paitakaan kyllä kovin vanhoja ole...eikä enää niin puhtaitakaan...

Itääsen naapurimaan päämiähet on vähän loukkaannuksis kotomaamme mahrollisista kannanotoosta Eeuu:s ja sen sellaasista natokytkennööstä. (Tiätääköhän ne, notta nato on käly toiselta nimeltä?) Ihaalen sitä, kuinka ne voi olla vähä möksööksis meitä kohtahan ja vaatia jos jonkinlaasta kunniootusta ja siipiemmä mukahan olemista, ku itte saavat mennä präiskimähän ukrainahan ja vaikka mihkä  "Quod licet Jovi, non licet bovi" ...Mikä sopii Juppiterille, ei sovi härälle. Mikä sopii niille, ei saa sopiakkaan muille ja päinvastoon. Oon jo enneki sanonu, notta kaksinaasmoralismi on aika heleppo asia.

Venäjänmaan ja kotomaamme päämiähet treffas tänään toisensa ja juttelulistalla oli jos jonkinlaasia keskustelun aiheeta ja listan vimppana asiana oli "kahdenkeskiset asiat"...voi, miten söpösti sanottu! Koskaan, en koskaan, oo ollu sellaases palaveris tai kokoukses, jossa viimmeesenä käsittelyn aiheena olis ollu "kahdenkeskiset asiat". Kuulostaa hyvin intiimiltä ja läheeseltä.