Onko mun niittipyssyni toiselta nimeltä sinkiläpistooli? Jos on, niin mullakin on sitten oikeen pistooli. Pitääs ny vaan löytää se, pistooli, laittaasin sen (taas) jemmahan sinne aluushousuloorahan. Kummallinen akka moon, minen uskokkaan, notten muista. Hyvä ku pystyy viälä eres johkun luattamahan. Vaikka seki on tuhoon tuamittua.

Tasa-arvoryhymä on alkanu ajamahan miästen ja naisten palakoos euroa saman suuruureksi. Ku aamutv:s kysyttihin tasa-arvomiähiltä, notta uskooko ne, notta saarahan heti jotain aikaaseksi. Ne ei oikeen uskonu ittekkään vaan alakoovat toimitella piänistä askelista isoos asias. On se ny kumma, jos lakihin laitetahan sellaanen pykälä, notta samasta tyästä naisille samansuuruunen palakka ku miähellekkin, niin miksei silloon asiat menisi eteheppäin vaikka isoomminkin jaloon? Eikö laki ookkaan laki?

sekalaista2014%20019-normal.jpg

Lavittasta (jos omistajastakin) puuttuu ruuvit istuumesta, siihen ei saa istua. Siinon estehenä lakikiria, jonka meinasin kääräästä koristukseksi alta aikayksikön. Oisin saanu sanua, notton laki lujettuna. Mutta jos kirias on plaria yli 2000 kipalesta, niin kesken on jääny. Sekin. Niinku sinkiläPISTOOLINkin löytyminen.