Jaa-a, että mitäkö, mitäkö vähää, ostin Tamperehen kirpparilta. Niin ku jo sanoon tuala aikaasemmin, mus asuu piäni Vileenin Sulo...onneksi vaan piäni, nottei täs ny enää leviääsi...
 

ikkajaj%20023-normal.jpg

Tämä pullo on aika iso, kun piplian paksuuskin on yli 10 senttiä. (Pipliaa en oo hankkinu mistään kirpparilta, enkä muutoonkaan oo sitä hankkinu mistään.)

ikkajaj%20022-normal.jpg

Ja sitten ku mullei oo yhtäkään kenkälestiä, niin (kuka hörähti?), niin pitihän tämä ny hankkia, oli alennukseskin, 4e. Täs on rautaanen pohoja! Ja mallikin on vähä hianostelevan siro, notta sanoosin sen olevan ruattalaanen.

ikkajaj%20021-normal.jpg

Ja sitten melekoonen määrä knappia! Niitäkään mullei oo liiemmälti. (Kuka kumma siälä ny hymähtelöö?). Nämäkään ei maksanu 5 euruakaan. Joku oli kulukaa viittiny neulua pussikkin knapiille.

ikkajaj%20019-normal.jpg

Kummallisesti näyttää kooltaan aivan tulitikkuaskin kokooselta, jotei se oo. Ja sitten ostin tämmönen pakkauksen, 2e! Ku mullei oo...kuka siälä ny...joka vanhoja muisteloo, sitä tikulla silimään...

ikkajaj%20020-normal.jpg

Ja kun looran aukaasi niin, a vot!!! 10 kipalesta näitä, painoknappi-, neppari -liuskoja!!

Niin, täskö ne ny oli, ja mulla oli kuitenkin lastenostoskärryllinen tavaraa...osa tais jäärä lahajaksi Tamperehelle. Joo, lankaakin ostin kirppikseltä ja tikkuamisvartahia, ku niitäkään ei ennestään oo kuitenkaan tarpeheksi...(siälä ny joku sai jotain kurkkuhunsa, mee juamahan vettä!)

Käysköhän nämä nepparit korviksiksi?