Kemi1 14, Pohjoinen 2, ohutta yläpilveä, näkyvyys 40 kilometriä.
Tommosia litanioita kuuntelin täs kerraasti rariosta ja tajusin niistä vain sen, nottei tuollaasilla näkyvyyksillä tarvittaasi ollenkaan silimäklaseja!

En ookkaan pitkähän aikahan käyny autogrillillä. Oonkokaan koskaankaan käyny? Mitähän sielä olis kaupan, uusiako kaikki vaiko onko joukos osa käytettyjäkin. Autoja.

Ny ei oo oikeen mitään uutta tapahtunu, lomaa orotelles menny aika ja ittelleni simppaalles, notta niinkö vaan jätät klasis pesemäti ja sitten ne vaivaa het ekana loma-aamuna. Silloon ei trenkää kattua pihalle ollenkaan, noh, ei klasiista oikeen läpitte mitään näkisikkään.

Lentoyhtiö teki konkan ja pakettimatkalaaset on mones paikas jumis. Miltähän tuntuus, jos olis ny ekyptinmaas ja tyät alakaas seuraavana aamuna ja lentokonehesta ei olisi tiatuakaan ja tili olis tyhyjätty lähärönpääs paluulippuuhinkin. Jännä juttu, notta koko aijan firma vei porukkaa pois kotomaasta vaikka jonkun täytyi tiätää, nottei porukan takaasin tuamisehen enää rahat riitä. Meirän Itellakin on parempi pakettien lähettäjä.

Kylläpäs tua Merkkelin Ankela pitää jännästi käsiänsä vattan päällä, kun valokuvatahan. Silleen teköö kärjellään olevan kolomion sormillansa.

Maikrosofti ja yks muukin firma, ei ollu nokialaanen, julukisti tabletti tiatokonehen. Ny pitää olla varovaanen, nottei niitä tablettia laita illalla pillerirosettihinsa.

Pitääskö sittenki olla hiukka piree? Seisoon yhyres tilaasuures kaffijonos, kaffipöytä oli vähä ahtahas paikas,  ja ihimettelin hiliaa ittekseni, ku toiset niin kehtas etuulla. Menivät sivuutte ohitte. Lopulta, ku mun eres seisovan selekä ei liikahtanukkaan, päätin mennä sen ohitte. Olin seisonu koko aijan kaffinkaatelijan takana.