Mitähän sanoos, notta mainittaas? Uutishuanekin on ollu kesäteloolla jo kauvan aikaa, jokei kylläkään tarkoota sitä, nottei Viluseella kissillä olisi mitään miälipirestä. Sellaanen on aina, miälipire, haluttihin tai kysyttihin sitä tai ei.

messut14%20025-normal.jpg
Laitoon ny eres kuvan (Seinäjoen käsityämessuulta).

Aamutv:s kokeeltihin "kävelevää kokousta", aivan ku solis uus asia. Tai onhan se uus asia varmahan monelle liituraitakaverille. Toki meiränkin tyämaalle.

Yhyres lenkkeelijät, varsinkin naiset, on tiänny sen jo aina, notta kehittämiskokoukset, kehityskeskustelut, suunnittelukokoukset onnistuu hyvinkin kävellen. Kaikki mihinä ei välttämäti tarvita ekselin taulukoota.

Esityslistat ja kaikki akendat tuloo toki lukia vähä etukätehen mutta sittenhän ne tulis lujettuakin, nottei justihin kokoukses vasta avattaasi tullutta kokouskutsun kiriekuarta. Moni mailman asia on parannettu lenkkipoluulla taikka teiren varsilla.

Pitääsköhän joskus jonkun tärkiän ja asioohin jotain voivan instanssin mitata, punnita tai eres miättiä kaikkia sitä toisten syyttelyn määrää ja aikaa, mitä siihen käytetähän? Voi jestas, jos kaikki se energia, mikä siihen käytetähän, valjastettaisihin yhtöösten asiooren hoitohon. Ny ku vaalit taas alakaa lähestyä, niin suurimmat viattomat ja parhaimmat osaajat istuu aina oppositios. Aina. Kautta aikojen. Kuinka non sinne joutunu?

Mutta kun se on just nuan koko mailmas, niin kukas sitä muuttaas? Kuinka kummas mekin, äänestäjät, useen luulemma valittevamme sinne ne parhaimmat? Miksei eruskuntahan teherä vaikiemmin päästävää? Olis tyäpaikka nimeltä Oy Valtio Ab.

Olis kaikki hakuprosessit, tyäpaikkahaastattelut ja varsinkin soveltuvuustestit! Jokaasesta maakunnasta sais vaikka jokaanen halutessaan hakia eruskuntahan mutta vain joku määrä otettaisihin Oikian Osaamisen ja Haastattelujen ja Soveltuvuustestien yms. perustehella. Ja jossei alakaasi osaamista olla töiren jatkues, niin koeaikana vaan tyyppi pihalle ja uus haku.

Heleppua ku pläkki olis. Son ainua tyäpaikka, jokei oo Tessin piiris (?) ja useen jopa 4 vuatta voi onnistua siinäkin, nottei tee yhtään mitään. Noh, jossei tee töitä niin ei tuu virheitäkään.

Mitä mä ny tuallaasia alakasin höpäjämähän? Olisin tänkin aijan kattellu framille suksiani ja porkkiani. Siinä oliskin aikaa kulunu. Niitei oo. hahahahahah, muttei oo hiihtohalujakaan.