teddy-bear-hampster-winks.jpg

Eikös tää ookkin hamsteri? Lujin eileen kiriaa, johona puhuttihin hamPsterista ja minen viittiny yällä lähtiä kuuklettamahan hamsterin oikiaa nimiä. Uskokaa tai älkää, molemmilla sanoolla (hamsteri ja hampsteri) löytyi osumia! Hamsteri son, piretähän siitä kiinni. Vain mä voisin kirioottaa täs plokis notta hampsteri.

Vilukissin uutishuanehekin on heräälemäs olemattoman kesän jäljiltä ...

Voiko ny tosiaan olla niin, notta miätitähän sukupualineutraalia suajatiänmerkkiä? Apuuva, sanon mä. Eikö ny parempaa miättimistä oo taikka oikioota ongelmia?

Mitäs jos laitettaas kukkatanttu suajatiämerkin hahmolle, toisehen jalakahan korkkokenkä ja toisehen miästen pualikenkä ja miästen kauluspaita kravatteineen pualitantulle, toiselle pualelle kiharaanen tukka, toiselle pualelle klani tai siilitukka. Tutti ja sikaari suuhun, vaippa pönköttämähn liiringistä tai potta käsivarrelle! Se vois vaikka kanniskella enerkiajuamatölökkiäkin. Eikö silloon oltaasi otettu kaikki sukupualisuuren omaavat huamiohon. Vauvat, nuaret poijat ja flikat, akat ja miähet?

Jaa-a, etteikö? Notta tuttiko voi olla haitaksi hampahillen? No, tutista voitaas luapua.

Eikö ny voitaasi yksinkertaasesti maalata VAIN ne valakooset rairat suajatiämerkkihin iliman kävelijää? Joku pian sanoo, notta mitäs siinä kävelijän kuva on? Missä on fillaria taluttavan kuva? Missä on pyörätuolia käyttävän kuva? Missä lastenrattahia tai-vaunuja taluttavan kuva? Koirantaluttajan kuva?

Ei mun tartte olla ittestäni hualisnani. Meiton muitakin. Outoja. Ajatuksia ja suunnitelmia iliman aivoja.

Pitääskö joskus kattua, onko ne aivot viälä narikas vai joko rahrattu roskiihin. Käyttämättöminä.