Pyryn (3v.) pikkuvelii ”Pulli” syntyi lauvantaina 18 tätä kuuta. Oli yän lapsi niinku mummansakkin, syntyi klo 1.28. Täs tapaukses ei ny kyllä voira sanua, notta valakeus nauraas pimeyren töille. Mummasta melekeen voirahan sanua niin, mumma synty aikoonaan kans lauvantaina klo 00.30. Siis ei 18 helemikuuta vaan joskus kauvan kauvan sitten maaliskuun aluus. Kaukon päivänä. Kaukoa musta kyllä varmahan orotettihin mutta mumma vaan tuli.

Pyry anto pikkuveikalle nimen Pulli, jota nimiä ny mumma pyrkii olemahan hokemati, nottei se vaan jää lempparinimeksi. Vein norsupankin vauvelille viämisiksi ja annoon sen Pyrylle ja sanoon, notta viä sä tämä pankki vauvan hyllyhyn. Pyry juaksi samantiän vauvan kehron tyä ja heilautti vauhrilla vauvan kären pois silmiltä ja tokaasi, notta katso ny mitä sinä sait! Vauva ei sanonu asiahan mitään, kismitteli vain vähäsen.

  "Ota nyt se käsi POIS!" ... Pyry ei tahro ymmärtää, nottei miksi Pullia ei anneta sen sylihin iliman, notta joku aikuunen äiti istuus viäres ja pitääs kättään vauvan pään takana. Pyry sano mullekkin, notta mene sinä nyt siitä pois ja anna PYLYN hoitaa!! Kumma juttu, en jättäny veljeksiä kaharestaan.  Jokin vaisto viälä mummallakin pelaa.