26425-harja_jarjestys2.jpg

Kuvat ei oo mun suustani. Mullei oo keskellä alakitalakea (mikä sen nimi on, alaleuka?) mitään ruuvia. Pääs oli joskus mutta sekin on tainnu jo purota tai on ainakin löysällä.

Kerrankin en ehtiny jääkapille asti, kun tv-mainokset alakas. Näytettihin kuinka sähköhammasharia poistaa plakkia. Toki käytän ittekkin vain ja ainuastaan sähkööstä hammashariaa, kun siihen on tottunu niin tavallinen hammasharia on huano. Parempaa ja puhtahampaa jäläkiä tuloo sähköösellä harialla. (Ei ollu maksettu mainos)

Toki tunnustan, notta vuasikymmenten tavallisella hammasharialla pesutapa tuloo selekäytimestä ja tierän liikuttelevani sähkööstäkin hariaa samalla lailla kun tavallistakin ja tiärän, nottei soo oikeen.

Niin, siitä mainoksesta. Havaattin, notta mainokses haria pesi kivasti plakkia poikes kun hammashariaa pirettihin niinku tuas alakuvas mutta mainoksessapas hariaosa meni ihan hampahan ienrajahan asti! Ja sitähän sei tee livenä!! Mainos valehteli.

Moon oikeen peilin eres tuteerannu, notta onko mulla muka liian pitkät hampahat (lyhkääsellä ihimisellä), kun oma hammashariani ei uletu hampairen ienrajahan asti, ellei hariaa paina niin lujaa, notta hariakset leviää ku joriinin juuret. Onneksi pongasin nämä kuvat, nuan se sähköhammasharia mullakin on (kts.alakuva), ei kuvaskaan mee niinku ei mullakaan ienrajahan asti.

Tv-mainos valehteloo!

Moon niin tivihisti tutkinu hampahien pesutekniikoota peilin eres, notta meen ny pesemähän hammastahanaruiskehet poikes. Peilistä ja seinäkaakeliista.