"Aamuinen suihku kuin puhtaat alushousut ... " tua ei ollu ny mun oma lauseheni. (Toki pakkohan se on munkin allekirioottaa, vaikka aamupesuja inhoankin, ne tiätää aina hiusten föönausta ylähältä alahappäin. Tosi ikävää ja tyälästä hommaa.) Lainasin tuan lausehen tv-mainoksesta sanasta sanaan. Ja tottakai taas oli kyse naisesta ja sen suihkusta suihkusaippuoineen ja sen aluushousuusta. Puhtahista. Ja näitä mainoksia on palio.

Kertaakaan en oo nähnyt miestä noissa tv-mainoksissa, jossa puhutahan suihkunraikkaasta ihimisestä aluspöksyineen. Jos molisin enemmän tyhymä ku mitä moon ny, niin meleko nopiaa tulis sellaanen miälikuva, notta vain akat ne tarvittoo suihkuja ja ne vuataakin koko aijan jos jostakin. Kaikenlaasia pikkuhousunsuajia, karkaalusuajia ja jos jonkinlaasia muitakin suajia ja kaikki vain naisille. Koskaan ei mainosteta esim. tenoja miähille eikä puhuta niiren aamusuihkuusta puhtahine aluushousuuneen.

Pelekään pahoon, nottei yhtehenkään mainoksehen saataasi miästä. Sehän alentaas niitä (?), niiren miälestä. Olishan se, jos suihkusaipuamainokses olis miäs, joka sitten juaksis suaraan suihkusta orottavahan henkilöautohon lantiopyyhkeeseensä kääriytynehenä tai seisoos kapakis samaanen pyyheliina ympärillään, ku muut on iltatamineissaan. Ja miäs olis niinku niin maan perusteellisen suihkunraikas, nottei paremmasta väliä. Maharollisesti puhtahine alushousuuneen.

Tai miäs pyäräälis tenoineen. Tai miähen salakusta putuaas tavaraa tenoineen ja nainen auttaas poimimahan niitä kadulta ja ku naisen käsi osuus tavaroota maasta noukkies tenahan, niin se sitten kattoos miähehen hymyyllen ja miäs olis kivasti hämmentynehen näköönen.

Tua erellinen oli taas mun tv-mainosmuunnos kuukausittaan käytettävistä naisten hykieniatuattehista ja niiren mainoksista, johona son aina MIÄS, joka poimii naisen laukusta levinnehet tavarat ja ottaessaan sellaasta naisten hykieniapötkyläsuajaa kätehensä, se kattoo söpösti naista...ja nainen hymyylöö hämmentynehesti ja viehkosti.


Miähiä kyllä käytetähän hitaasehen kävelyhyn Dres-mannin mainokses. Ne tuloo silleen matsomaisesti merestä hitahalla, enteellisellä patistiini-tyylillään kävellen, miähet ja niiren (puhtahat) aluuspöksyt.

Voi hyväänen aika, mitä mä ny nuasta mainoksista alakaan vaahtuamahan. Pitääs kait enempi mennä niiren aikana jääkaapille.