Mullei ollu kertakaikkiaan mitään sanomista tai kiriootettavaa, ku mä tämän konehen aukaasin. Että te halua kuulla, kuinka moon koko tammikuun tuhulannu ja syrpänny lankojani jos jonkinlaasihin teelmyksihin ja kokeeluuhin. Niistä tuli niinku juasten kustuja. Susia.

Rikipoksikin sano yhteestyänsä irti. Minen anna sille kultaasta kärenpuristusta enkä eläkerahaoja. Mitähän oli alakanu rikipoksiksi. Ny mullon tuala soffalla uurenuutukaanen rikipoksi. Kahta kanavaa yhtä aikaa äänittävä. Aah! Jos solis pännis ja seinäs niin se äänittääs, mutta mollahan vasta tehty hiliaasta matkaa toisiamma kohoren.

"Yksi 4-pin mini-DIN naarasliitin, s-video ulostuloa varten." Saattaasinkohan mäkään tuan selevemmin tuata sanua? Naarasliitin, no joo. S-video? Onko se osuuskaupan oma? Ku taas toisahalla puhutahan VRC-videosta. Termikkin katees niinku nyplööksis. Näistä johoroosta kyllä vois teherä kuurenparinuttia. Korian färisiä päitäkin niis on ja päis erilaasia reikiä! Ku vaan tiätääs, miksi non keskenänsä erifärisiä ja erireikääsiä. Miäliala-johtoja?

"90~240V AC(Autom.valinta), 50~60Hz. Varmista virtatiedot." Sukkapuikonko mä niihin reikiihin tukin? Pikkulilli ei maharu.

"Liitä VCR-videon RF ULOS TV RF SISÄÄN-liitäntään." Noh, minen ny ollu meinannukkaan sitä pihalle viärä näillä pakkaasilla.

"Kytke virtalähteeseen." Jess! Tuan mä hallitten. Se vaan, nottei mulla oo prunnia eikä muutakaan lährettä. Joki olis. Son jääs.

"MPEG-2 Video([email protected]), MPEG-1 Audio Taso1, Taso2. Pip-tuettu, Trick tila tuettu."  Justihin niin.

"Toiminto formatoi koko kovalevyn pysyvästi." ...Kiva nappi tuallaanen. Oikeen kehootetahan painamahan. Sais kerralla reletootua huitsinnevarahan kaikki tiarot. Vähä niinku laittaas lapun, notta "älä paina", tai pakkaasilla matontamppaustelines ja kiäli tai suksiporkan nahkaasen kärenpirikkehen rautaanen kiinnityskanppi ja kiäli...

Kyllä nää niin miästen keksintöjä ja kiriootuksia on. Saarahan asiat vaikuttamahan isoolta ja vaikioolta ja vain joirenki osattavilta.

Seuraavan huivin, minkä tikkuan, niin laitan siihen knapin, notta "älä paina ja jos kuitenki painat, niin koko huivi pärkyää". Ja toisen knapin, notta "paina tästä" ja sittenki huivi pärkyääs...hahahahhah