(kaikki kuvat on napsaastu jostakin muualta, julukisilta sivuulta, omakohtaasia ei vielä ollu laittaa)

Ei sellaasta päivää tai reisua nottei opi jotain uutta. Minen oo viälä tätä lajia livenä rookannu mutta uskon sen olevan vain aijan kysymys. Tai sitte tempaasen itte! Jotakin oli tullu keppihevooskolomikko jo vastahankin maantiällä. 15 kesääset flikat oli rattastanu.

Hommaan hevoosen...lämminverisen. Jos ittellä on usiasti kylymä, niin hevoosella ei saa olla. Laittaasinko nimeksi Rusko? Vaiko pohojammaalla yleesimmän hevoosen nimen: Perrkele? Se kyllä kalskahtaas kilipaaluus...joltakin. Ei olisi kaikilla, ei mitään Erityttöä eikä Eripoikaa.

Son Perrkele. Ja son uros. Hetkinen, son siis...tamman vastakohta. Koiras? ... Ori! Solis ori. Ajattelinkin notta uros ja koiras kuulosti niin vätykseltä. Solis ORI.

keppihevonen-tummanrautias-suitset_prpage.jpg 

Sitte mä alootan harioottelun...heti tuas nurkan takana.

Hobby-Horse.jpg

ja loppuviimmeksi mä rattastaasin kisooskin! Tai ainakin urheelukentän juaksuraralla. Töihinki kipaasisin keppihevoosellani. Pitääkin ostaa piiska, ei mikään mattopiiska vaan...autooskaan ei oo enää sitä pitkää antennia. Noh, jonkun pajuvitsanki vois hairaasta ojasta.

keppiheppa.jpg

Pitääkin ny aloottaa liikuntaharrastus nottei kangistu kalakkiviivoolle. Siis mä, tuskin keppihevooseni, tai mähän siinä taitaasin ratkaasevimmas asemas ollakkin.

Pitääskö sittenkin hankkia leekoja?