Vaalien aikana kannattaa kannattaa. Henkarikin kannattaa yhtä-sun-toista.

Täs on sellaasia nykyaikaasempia housuhenkaria. Tuas tua oikian pualoonenki vois vaikka kannatella pualihamestaki ja täs se kuvastaa sitä, minkä kokoonen pualihames mullon. Tuallaanen, notta nua henkarin pirekkehet laitetahan just hamehen vyätäröliiringin reunoohin. Ny on kyllä pakko kysyä, KUKA siälä oikeen hörähti äänehen??

Minen tajua, minkä takia moon aina sanonu tätä herrahenkariksi, miästenhenkariksi. Olikohan mennä muinoon isän pyhäpuku roikkumas tällääses?

Ei, kyllä se isän pyhäpuku riippu tällääses herrahenkaris. Mä kävääsin kesken kuvausten laittamas tuan yläkomeron oven kiinni. Minen oikeen ylettyny kattomahan, mikä tai kuka siältä ny pyrkii pihalle.

  Täs on se mun juhulahenkari! Vuarelta sirppi ja kirves. Ennen Juhan suata ja kuakkaa. Ittetehty käsin! Tekijä tuntematoon, mutta kuitenki mulle kulukeutunu!

Täs on sen kiinnityssysteemi housunpultuulle.

  Aika näppärä ja toimii viäläkin. Pirikes on kyllä vähän ruastees. Mutta kukapa ei ny joskus olisi.

Muistin, notta onhan mulla tälläänenk henkari, sei oo oikeen kyllä housuulle, noh, kyllähän niillekkin. Son yhyren Sinikan tekoonen. Kangas on vanahaa kirjaaltua pöytäliinaa.Täs vois vaikka roikkua häätanttu, jos sellaanen olis. (Ei suinkaa tua kaapin ovi oo taas raollansa? Mitä kummaa siältä ny tosiaan ja oikiasti on tulos...? Tottapa putuaa yällä ja minen pimees tajua, Mikä Se Ääni oli...?))Niin, tulin vaan toimittelemahan, notta täälä on kaikki ehiänä ja kunnos. Ny on ollu sellaasta seesteestä aikaa nuaren haaverien kans. Pihalla sataa vettä, oikeen ropisoo klasihin. Että tää seesteesyys voi vaikka loppuakki ens yän jäläkihin, jos oikeen alakaa jäätämähän. Ja mulla fillari.

Mun Rakas Ystäväni oli useen piänen piänenä livahtanu naapurihin ja naapurintäti oli kysyny, notta ookko kuule sä saanu äitiltäs luvan tulla? Tähän oli Ystäväni vastannu:" Ei lupattu mutta lupattu. Näillä reissuulla soli saanu useen syäräkki ja oli lopuuksi nuallu lautasen puhtahaksi ja kysyny, notta:"Niällähänkö teilläkin lautaset?"