En oo viäkään oppinu juamahan (enoo yrittänykkään) kaffiani iliman suklaasta piparia tai voileipää. Noh, töis menöö kaffimukillinen iliman lisäsyäminkiä, iliman kastamista.

Mei osata tariota kaffia iliman kaffinisua. Viarahan tulles tupahan aina on eka ajatus, notta voi itkut, pakkaases ei oo mitään tariottavaa eikä kaapis kuivaa korppuakaan, puhumattakaan niistä jo syäryystä suklaakeksiistä. Tuli miäleheni, jos meilläkin tarioottaas aina viarahalle drinkki, niin laitettaisko siihenkin pöyrällen aina nisulautanen?

Mei liioon useenkaan tariua drinkkiä, kun joku tuloo käymähän, niinku elokuvis. Pitääskin varua, nottei sitten kävisi kovin mones huushollis saman päivän aikana, jos aina drinkki tariottaas. Pikkupöhinis kotia. Ja autonrattihin.

Kuuntelin yhyren meirän euroviisueherokaslaulun. Minen muista siitä mitään muuta, ku se kertosäe ei voinu olla notta milky way milky way milky way. Mutta komiasti seiso laulajamiäs leviäs haara-asennos! Ennenku laulunsa alako, olin aivan varma, notta ny tuloo kovaa ja matalalta, ku on tuallaanen machomaanen haara-asentokin! Ihaalin ku pysy pystys asennosta hualimati. Tai ehkä juuri siksi pysyykin. Aah! Mitä kukkua. Pysy se pystys mutta lauloo hiliaa ja tavallisesti. Voi että. ku se Marstion Harriki kuali. Siinolis ollu ääntä mun miäleheni. Sakari Kuasmanenkin osaa haara-asennon puuttumisesta hualimati laulaa mataalatti hyvin Suajelusenkelin. Aah.