elias-normal.jpg 

Peduiini-Elias on noussu kaharelle jalaalle! Ei joura pysähtyä kuvaustenkaan aijaksi.

Pyry oli tukkinu epämäärääsen muavinpalan nenähänsä. Hyvinhän soli sinne menny muttei taas niin vain tullukkaan pois. Äitinsä kuunteli kuinka poika ja isänsä olivat yrittäneet seleviytyä tilantehesta..."Niistä. NIISTÄ!" ..."Puhalla. PUHALLA!!" ja vasta sitten oli päättäny mennä häsyyhin, kun isän komentava ääni oli kuulunu..."*ÄLÄ HENGITÄ!"   Pyry oli ollu äitinsä tairoosta tosi otettu, isälle ei jääny muuta ku kännykällä valonnäyttö siaraamehen samalla, ku äiti oli pinsetiillä onkinu palan pois. Äitistä oli tullu samantiän hoitaja-lääkäli. Poijan miälestä.

Poikien mumma, siis mä, osasin jo piänempänä kulkia talavipakkaasilla suksiporkka kiäles ja huulet potkukelekas kiinni. Pyry taas pualestansa jakoavaames. Mäkin osasin jo nuarena vetää hernehen nenähän. Se otettihin sitten kans poikes pinsetiillä, joku valakotakkinen oli auttamas. Poikien äiti ei oo osannu mitään nuasta! Osaaminen on hypänny yhyren polovehen etehenpäin!

Pyry on kova piirtelemähän ja sille oli sanottu, nottet kyllä ny piirtele ittehes mitään! Eikä poika toki ollukkaan piirrelly.

pyry-normal.jpg 

Tarroosta ei kukaan puhunu mitään. Sitä kuvaa ei oltukaan sitten otettu, ku Pyry oli ilimestyny iliman pöksyjä...pippeli tarrootettuna.