Laitoon pyykkiä paikoolleen...vieläkin kaihertaa niiren näkeminen.

Mulla on kamala tapa päättää iltayöstä, mitä haluan heti seuraavana aamuna teherä. 

Touhotan pyykin kans melkeen yäsyrännä ja sitten päätän, notta laitanpa kaikki aamuksi valamihiksi, kerkiää kones yhyren satsin pesaasta ennenku katuan tyäelämän riantoohin (ah, kuulostipas kovin energiseltä ja aurinkooselta asialta) - noin pyykit koneesehen..tohon pesuainehet ja noooin - johtoki jo seinähän. Ei tarvitte aamulla ku unenpöpperös hiaraasta silimiänsä ja avata vesihana ja napsaasta virtanappula pohojahan. Solis taas siinä.

Niin taas tein hyviä ja rakentavia päätöksiä keskiviikkona iltayästä. Torstaki aamulla voi piänen (?) ihimisen miäli vaihtua sen tuhannen kerran. Unenpöpperös hortoolin kaffinkeittohon, kun  MUISTIN (mikä ihana tunne, muistaa..) laittaheneni vaaliat kletut koneesehen orottamahan aamullista pesua. Avasin luukun ja heitin vielä mariyökkärinki sinne ja kones kuutehen kymppihin ja virta päälle.

Join aamukaffini, tarkistelin plokiani ja kommentteja, kävääsin suihkus ja entisöön naamani päiväkuntohn ja föönäsin tukkani alahappäin.

Viime tipalla muistin päällystäkki päälläni, notta ehrin laittaa viälä pyykit kuivumahan...

Siälä sitä oli...mustankiriavaa ja harmahtavaa mariyäkkäriä, ex-valakoosia nimettömiä, pitsit-omaavia ex-valakoosia vartavasiten hankittuja tyynynliinoja, kurian eltaantunehen färinen saunatakki...se siitä valakopyykistä. Oli piänet villaalaset mustat sukkahousutki. Melekeen seisoovat itte kuivaustelinehellä.

Alimmaasena konehes tais olla torstaki-aamuna tiistaki iltayän päätös pestä mustaa pyykkiä ja keskiviikon iltayän päätös pestä valakopyykkiä.

Kiitos mustalle pellavakletulle ja kiitos Anttilan ihanille paksuulle uusille pikimustille villaasille sukkahousuulle, kiitos kiitos. Kiitos Ittelleni ja kiitos Ylähällekin. Kiitos Isänmaalle ja Äidinkiälelle. Tulikohan ny kaikki kiitettyä. Ei tullu...

Isoo kiitos kuuluu kans Muistilleni! Sun kans on niin mahrottoman kivaa elää tätä elämää. Ei puutu jännitystä eikä vaarallisia tilantehia!