Mä ostin tämmösen, nahkapaskan! Tierä vielä, mihin käytän. Tai noh, reikien tekemiseen tietty. Ei puutu enää kuin rei´itettävä materiaali. Laitan sen nyt tuahon kaappihin, mihinä luulin niittipyssynkin olevan!  Niittipyssy ei oo enää aluushousulaatikos, ku luulin tuaneheni sen tohon kaappihin. Justihin niin.

IMG_0090-normal.jpg

Kuuntelin Paa vin loppuselontekua. Sei meinaa mennä enää toimistohon töihin eikä mihinkään kokouksihinkaan. Ei aio hylätä uskontuakaan. No, hyväänen aika. Miksi uskonto pitääs hylätä, ku tyät paavina loppu, ei kai se ny mikään "leipäpaavi" ollu? Ja miksi kummas tuan ikääsen ny pitääs mennäkään toimistohon töihin? Ei tajua ei.

Mun siskooni on hyvä kokki. Ja oikeen nopiakin otteisnaan. Otti jääkaapista lihanpalan, mausti ja pippurootti sen yltympäriinsä ja kaikkia sellaasta. Juu nou, kaikkia sellaasta, mitä ny keittää osaavat ihimiset tapaa lihanpalalle teheräkkin.

Oli kyllä vähä ihimetelly, ku oli ollu keittiös niin pullanleipomisen tuntu. Mutta mitäs sitä miättimähän kiiruhus. Ei muuta ku askarehille ja sitten johonakin välis takaasin syämähän hyvin paistunutta lihaa.

Kyllähän sitä ny oli näläkähänsä jollakin lailla syäny. Jos ny tykkää kardemumman makuusesta lihasta.