iitaa%20043-normal.jpg

Mun vänttyrä auringonkukkakin intaantu kukkimahan! Tämä on jo vanha kuva ja mennyttä. Oli joskus sellaisena aikana, jota kutsuttiin loppukesäksi.

Tv-mainoksesta siapattua: Vile-da magical ihmeneste suihkepullos! Suihkukaappihin. Lika pois viikoksi!!  Jestas. Tuatahan pitää lähtiä eheroontaharoon hankkimahan, lika pois viikoksi. Miltähän se tuntuus, notta jostakin olis lika pois kokonaasen viikon? Ja vain suihkutuksilla. Minen oikeen usko. Minen usko, ku viämärin aukaasijahan, sellaasihin rakeesihin. Non ainuat, jokka mulla on toiminu iliman, notta oon joutunu hinkkaamahan ainetta poikes lian ja kalakkivesien päältä.

Mun säkällä, ku suihkukaapin seinihin suihkuttaa jotain ihmenestettä, niin ne on viäläkin samiemmat. Toki siinon se hyvä puali, nottei kävele suihkuseinien tai oven läpitte raamit kaulas.

Kummilikkani Anna oli tyttärensä Helmin (alle 2v) kanssa saapunut kastejuhlia viettävään kotiin ja olivat eteisessä ottamassa kenkiään pois jaloista ja perhe oli ollut vastaanottamassa vieraita. Helmi oli kyykkinyt lattiarajassa ja katsellut tutkivasti ympärilleen, oli sitten kirkkaalla lapsen äänellä sanonut äidilleen...kuule, pitäisiköhän täällä vähän imuloida?