https://fiininaturally.fi/ ja https://kyrodistillery.com/fi/in-rye-we-trust/#

Siinä on meidän pitäjän kultamitalistit! Kyrödistillery sai maailmanlaajuisesta viskikilpailusta kultaa, aikaisemmin se on jo voittanut 2 kultamitalia gineistään. FiiniNaturally voitti luonnonkosmetiikallaan 2 kultamitalia. Onnea!

Vähä niin ku olis ittekkin voittanu ja voittaja-ainesta! Rintarottingilla saa olla ja ylypiäkin näistä nuarista yrittäjistämme ja heidän uskaliaisuurestaan ja innovaatioistaan! Rohkia rokan syää ja aikaanen mato sen lin...lintu sen maron nappaa!

Tuala meirän vanhalla meijäritontilla on nyt 5 kansaanvälistä ja mailmanlaajuusta kultamitalia: 2 gineistä, 1 viskistä ja 2 luannonkosmetiikasta. Aikoonaan palakittihin samalla tontilla silloosesta meirän meijäristä lähtenehet ja keksityt Oltermanni- ja Juliajuustommekin. Kyllä kyllä, sanon mä, kyllä on osaamista!

Joten. Täs pohorin. Josko illan pimetes, ei oo täyskuutakaan...veis sillen tontille muutaman tekemäni kaulahitten ja pesukintahan! Eipä siinä muuta ku, fillarinjopparille jokunen virkattu ja muutama tikuttu huivinteelmys. Ei oo niinku huaneistoa siältä (viälä?) vuakrattuna mutta josko laittaasin vaan henkaris roikkumahan sinne johonkin alueelle.

Josko sitten minäkin. Kultamitalistiainesta: tekijä ja huivit. Hmm?