Pitäähän mun ny ottaa kantaa ajankohtaasihin asioohin, muutoon te luuletta, jotta tv onmenny rikki tai minen oo ollekkaan enää kotona.

Moon ny kattonu taas tv:tä. Lainoppinehet sanoo, notta on toimittu tosi taitamattomasti Ahtehen Hilikan asias. Moon vähä samaa miältä, nuan ei teherä, jos meinatahan saara lainvoimaasia päätöksiä. Irtisanomisprosessi on oma juttunsa, ei se nuan toimi eikä mee laillisestikkaan. On se muuten jännää, kun pitää pomon olla puhumatta pari vuatta, tuli miäleheni sellaanen mykkäkoulu, jota joskus murkkuiäs tuli pirettyä vanhempihin päin, jos ne oli liikaa sekaantunu asioohini. Vaikka molin ollu tosi taiten. (Höh, ei sitä ny tartte sillä lailla hymähtää.) Mutten mä voinu olla paria vuatta hiliaa, olis jääny tanssirahat pian saamati.

Minen ymmärrä mitenkään tuallaasia piäniä ihimisiä, henkisesti piäniä miähiäkään, jollei riitä sanat hoitamahan asioota. Ja viälä tuallaasella vakanssilla olevalla. Kuulemma on pitäny oikeen huutaakkin ja rähistäkin kokouksis, jossei oo asiat menny niinku son itte halunnu. Kyllä toki mullakin on lyhyt pinna, mutta kyllä mä yritän kattua mihinä mä huuran ja rähisen. Ja lähiympäristö on oppinu olemahankin jo aika kunnolla, en  muista pitkiihin aikoohin rähisseheni, heh.

Meen harvoon kenenkään pualelle nuan vaan, selvittämättä asioota mutta pakostikkin ny havaattin, nottei eres tarvinnu miättiä kenenkä pualella seisoos, jos multa sitä kysyttääs. Ottamati kantaa mikkä asiat on johtanu mihinkäkin, niin kuitenkin on osaamattomasti toimittu. Mihinä niiren lakimiäs oli? Suksittelemas? Tosi tosi taitamatoonta touhua nuan isoos yhyristykses. Pyrykin sanoos, notta toti toti KA-MA-LAA!

Kyllä son melekeen aina niin, notta se huutaa, joka pelekää tai jollei oo taitua hoitaa puhumalla tehtäviä asioota. Voi voi Timppa, tairat pissiä vaan omahan pesähän tai oman paikkas.