kes%C3%A414%20002-normal.jpg

Koukkuaminen meneellään. Vaikka tossa valmiissa rivistöt vipattaakin, niin ei ne sitten enää lankojen päättelyn jälkeen vipata. Muuten on kiva koukuta (puikota, niin kuin minä sanon) mutta elokuvien kattelu on vähän hankalaa. On pakko kerrankin kattoa työhönsä. Niinku äitini sanoos: katto kahareesti ja tee kerran! Tai katto tyähös, äläkä pulaja.

kes%C3%A414%20005-normal.jpg

Sitten moon väsänny kaikista lopuusta puuvillalangoosta kuuskulumaasta peittoa. Pikku-Akseli saa tämän, jos haluaa. Nimi on Huti. Ei Akselin vaan tämän tyän. Huti sen takia, ku peiton keskiympyrästä tuli niin onhoosen färinen.

kes%C3%A414%20003-normal.jpg

Sitten mä nappasin (S)Trömsööstä tämän mallin. Tehtihin vaan pari kuuskulumaasta osaa, vähä niinku tiskirättiä ja sitten ne taitettihin L:n muatoosiksi. Vaan ja vaan...oli siinäki taiteelemista. Samalla mallilla tein kyllä pölyrasujakin! Tästä voi tulla Pikku-Akselille puuvillatak ....kimono.

Kyllä joka poijalla tuloo olla yks sellaanen villatakki, jotei voi käyttää. Pyryllä ja Eliaksella on kans...se menöö niille heti, ku ne menöö rippikouluhun. Aikanaan tekemäni vaippapöksytkin osas huavutuksen jäläkihin seisua itekseen pöyrällä.

Huamaattako, notta kaikki tyät on päättelemäti. Laitoon vähä lankoja kuvauksihin piilohonkin. Mulla on yks kiikkulavitta ja pöytä täynnään päättelemättömiä huiveja, kaulureita, kaluumenlämmittimiä ja elokuu lähestyy ja 1700 luvun markinat. ... Ja sitä mukaa pahenee mun kesäduuniblues .... Huakaus.

Tais tulla täksi päiväksi korvamaroksi tua kesäruunipluus....