Mukavaa iltaa Vilukissistä. Tossa harioottelin niinku uutisia, aamulla ne sanoo aina "hyvää huomenta uutisista".

Nii-in. Minkä ihmeen takia lääkkeitä määrättäessä ei näe ekaksi sitä julmettua lakanaa, joka on taiteltuna sinne pilleripurkin ympärille paffiloorahan! Lakanaa, johona lukoo, miksi sait sen lääkkehen ja mitä siitä seuraa...

Mullon istumatyälääsen ongelma lonkkapursiittieni kans. Vaikka seison osan työpäivästäni, niin pohkeista pakkaa limapussit oireella ikävästi. Yritin jotain tulehruskipulääkettä mutta minäpäs en niin vaan sellaasia saa, ku verenohennuspilleri ei tykkää niiren kaveruuresta.

Noh. Sain lääkäriltä hermokipuun lääkettä kokeeksi, josko hermosärkyä voitais niillä hoitaa. Otan sellaasen yäksi.

Ennen nukahtamista lujin sitten eileen sen pillerin paffilooras olleen varootuslakanan. Hyväänen aika. Eikö sitä lakanaa saisi ennen apteekkia lujettavaksi?

Pillerit on aika nykyaikaasia; ne sisältää paraoranssia ja kokkeniilipunaista. Just, seuraavan kerran Eurokankahas sanon notta paraoranssista kangasta ja siinä saa olla häivährys kokkeniilinpunaastakin. Kattotahan kuinka myyjien suut pannahan?

Haittoja ja hyätyjä? Saattaa lisätä ruakahalua mutta voi viäräkkin sitä poikes. Voipi tulla painon nousua mutta saattaapi tulla painon laskuakin. Maitovuatua rinnoosta, itsemurha-ajatuksia, impotenssia, kestoerektiota ja ongelmia siemensyksyssä. Och samma på svenska.

Haloo?