Mus-kan laulu soi pääsnäni...kirjoita postikorttiin, pistä se sitten postiin...

IMG_0782-normal.jpg

Kortti tipahti postiluukusta. Hyvin kuvattu peilin kautta kolomiulotteesesti (kuulostiko niinku mä oisin jotain tajunnukkin omista puheistani?), aivan kuin joku olis kaiverskellu omppuihini. Ei jääny epäseleväksi, kuka perhees on alakanu salaa syärä vitamiiniä tai ravintolisäksi mainittua asiaa.

IMG_0786-normal.jpg

Kun kortin käänti, niin loput salaasuuret tuli siinä...."Olet nyt ollut asiakkaamme jonkin aikaa."  Ei mun toki trenkää näitä salaa syärä. Melekeen menöö samahan katekoriahan verotiatojen julukistamisten kans.

Molin ajatellu, ku mä syän niitä riittävän kauvan aikaa ja ku joku kysyys ikääni, niin oisin sanonu, notta 79 vuatta. Sitten mulle oltaas sanottu, notta voi ku oot hyvin säilyny ja hyväs kunnos! Ny ei voi enää eres höväätä, ei ainakaan posti-ihimisille, ennemmin sanotahan kuinka soot ittes tuallaasehen kuntohon päästäny, ihimeetäkö sä orotat nualla pilleriilläs?

Minen oo tilannu koskaan aluushousuja netistä mutta oliskohan niistäkin tullu samanlaanen kortti kotia..."noh Marita, miltä ny pöksyliinit tuntuu, passaako ne sulle, eihän kiristä mistään makkarootten välistä tai reituusten juuresta...?"