akseli%20etsii-normal.jpg

Varvastelua, aamujumppaa, ähkimistä...

akselietsii2-normal.jpg

Miksi tämä lahjapaperirulla on tässä? Nyt ei aukee yksikään laatikko!! Äiti, MIKSI tämä on tukittuna tänne?
Noin toimittelisi Akseli-poika, jos olisi riittävästi sanoja Ei, äiti, isi ja anna anna anna jälkeen.

Uutishuane on ollu kesäteleloolla kauvan aikaa, koko kesän.

Uutishuanehella on tosi kiahtovaa kuunnella, ku niin isoosti spekuloorahan kukon syyllinen ukraanan kriisihin, kuka tuloo tekemähän ja mitä, mikon siinä kaikes takana. Mikään ei oo niin viisas ku ihiminen. Mennähän hianosti jonkun, joirenkin pään sisälle...toivottavasti nei seuraa meirän analysoontia siälä kriisialuehella ja toisellakin pualella...saavat pian vinkkiä, kuinka jatkos tulis teherä, kuinka lisätä hulluutta.

Vähä samanlaanen tilanne ku esim. jääkiakon jäläkipelit, parhaammat pelaajat on aina sen pyäriän pöyrän ääres pelitauolla, kaukana jäältä ja mustasta kiakosta, mailana kiälenkannat.

Jos mä saisin uutishuaneheni päällikkönä sanoa, niin sanoosin julukisesti, notta hulluja näyttää piisaavan nykyaikanakin (minen ny puhu jäläkipeliistä) ja pikkuhitlereitä, jokkei näytä muuta osaavan, ku olla...tyhymiä ja sotahulluja, pikkukossia, jokka vetää hernehen nenuhun ja sitten mennähän osoottelemahan, notta kyllä mun isä sun isän voittaa. Mä sanoosin justihin nuan, jos uskaltaasin.

Muutoon olisin niin, notten olisi huamaavinanikaan niitä, en spekuloosi, ku minen niiren tyhymiihin aivoohin ja ajatuksen juaksuuhin kuitenkaan pääsisi. Jos kakarakin simppaaloo, niin joskus on paree olla antamatta sille huamiota, niin se unohtaa simppaalla miälipahaansa ja nekatiivisella tavalla huamion hakemisensa. Miltähän rajan tuala pualen tuntuus, ku ne kattoos tvitteriistä, teeveestä, naamakiriasta ja kaikista niistä paikoosta, joita tämä uutishuane eres tiärä nimeltäkään nottei muu mailma kunahrakkaan niiren touhuuhin vaan hymähtelis, notta kyllä se P...on tyhymä.

Niin...aivan, totta puhuen...taitaas suuttua viälä enee.

Minen ny enempää tästä. En uskalla. Jos vaikka P.oliskin mun plokinilukija. Niin...notta, jos mua ny viärähän johonkin kuultavaksi, niin son heiny. Ja jossei mua hajetakkaan, niin kuuluullahan!