Oon ehtiny istahtaa teeveenki äärehen viikonlopun toimiltani ja kattonu samalla rakkahia elokuviani. Osa on äänitetty tv:stä, joten siinä seuraa mainoksetkin mukana aivan kiitettävästi. Useen käy niin, notten muistakkaa kattovani nauhootettua elokuvaa, joten en havaatte siirtyä kaupallisuuren yli  ja niin moni mainos pääsöö siten esille ja tajuntahan asti.

Kappas vaan...silloon ku oli videonauhat, niin sanottihin, notta KELAA eteheppäin. Mitä tämä ny sitten on, jos rikipoksihin äänittää ja haluaa siirtyäkki eteheppäin? Voiko sanua, notta RIKITÄ tuan ylitte?

No, menin taas asiasta sivuhun. Mutta niin toki meni itte mainoskin! Mainokses aikuunen keski-ikäänen nainen linja-autos hiplaa nuaren miähen olokapäätä, pussaaloo sen kans satees, pianonki päällä vähis vaattehis ja istuu puistos penkillä kisaallen...kunnes havahtuu unelmistaan ja aatoksistaan ja istuu siinä sitten yksin syären jotain ... ja lopputekstinä tuloo, notta "vaihda tuoreempaan ruokaan".

Vaihra tuarehempahan ruakahan ... jos päähenkilö oliski ollu keski-ikäänen miäs unelmooren nuaresta flikasta ja kisaallen sen kans, mitähän siinä mainokses olis sitten lukenu loppuhuipennuksena? Tuskinpa olis puhuttu ruuasta yhtikäs mitään.

Olis varmahan lukenu, notta anna palaa tai näin hyvin menöö, ku oot jo vaihtanu tuarempahan sapuskahan.

 
(Onko se digittää vaiko kelata?)