Moon sellaanen elokuva- ja tv-sarjisfriikki, ettei taas paremmasta väliä.

Oon seurannu Muotitalo Velvet -sarjaa. Sellaanen heleppo kattottava eikä pinnakaan kiristy, ku ei trenkää samaastua yhtehenkään. Ei eres muatisuunnittelijahan.

Saria kuvastaa 60-lukua muotitaloos. Oon ny tullu sellaasehen tuloksehen, notta tuahon aikahan oli jotenkin prötevää miästen seisua käsi housuntaskus ja miälellään kumpaanenkin käsi. Toki ei samas taskus. Kerranki muatitaloohin tuli muka oikeen prinsessa käymähän, niin muatitalon johtajisto otti sen vastahan...seisoen käret housuntaskuus! Hyväänen aika, ku näytti jo munkin silimähäni epäkunnioottavalta.

Sitten samaases sarias nautitahan drinksuja...ja klasi piretähän vasimes käres. Ei ne ny jokaanen voi olla vasuri. Solis tilastollisestikin aivan väärin. Tuahon aikahan oli (muka) aivan luantevaa teherä paukku kesken tyäpäivän.

Onneksi mullei oo sellaasta tapaa, notta tekisin driksun kesken tyäpäivän. Muhun tulis heti pöhönä. Kaikki näkis ja kuulis. Rupiaasin pian nukkumahanki kesken kaiken. Osaasin kyllä pitää klasia vasimeskin käres. Näyttääskö vähä fiiniltä?