Mukavan oloosta Valporia kaikillen. Aurinko paistaa koriasti, eiliset lumekkin huitsin nevadas. Ny on justihin sen aika, ku kroikootellahan vappuhamosis ja sitte saarahan kylymää.

Itte täälä niinku katehelisena huutelen. Kokeelin vähä kannallisia, ei voi korkkokengiiksi mainita. Mutta siihen kokeeluhun se jäikin, mulla pitääs olla korkkarit sellaaset, nottolis kannan leveys 50 senttiä, pysyys tolopillansa. Koroos tulis olla niinku elintasosiivet.

Ei hianostella ei. Muistoos on 11 sentin koroot, ei tullu silloon koskaan miälehenikään, että tulis sellaanenki päivä, ettei oo kengiis kantoja. Erelleen tuntuu siltä, notta kulukisin räpylööllä. Fläts fläts

Mihin katos se flikka, joka rakasti kenkiä? Ny on aina loppuhun kaluttuja kenkiä, koska muston tullu kenkäkauppoja kaukaa kiärtävä tyyppi. 9 vuatta jalaan kakeamisesta ja seuraukset vain pahenoo.

Äitini oli liikuntakyvytöön viimeiset 3 vuatta, mutta ikääkin oli hänellä vajaa 91 vuatta. Itse pian samas jamas ja vuasikymmeniä nuaree. Noh, valitukset seis, meen tukkimahan nua räpylät jalakoohini ja sit vappupaanalle.