Onko teillä koskaan käyny sellaasta viarasta, jolla olis ollu kuakka följysnään?

Kuakkaviaraaksi sellaasta kutsutahan. Mistä moinen nimitys muuten on tullu? Kyllä mä tierän, nottei sellaasta viarasta oo juhulihin kutsuttu, mutta että sitä kutsutaan kuakkaviarahaksi. Viaras tuloo kuakkimahan. Yhtä hyvinhän se vois olla vaikka talikkovieras (tarikkovieras), hankovieras, haravavieras, rökkyvieras, rautakankivieras. Ookko sä ollu koskaan kuakkimas? Kyläpaikas siis.

Sitten mulla on tämä keskeneräänen. Eikä pöyrältä heijastuvaa aurinkuakaan ny oo enää.


moh%20001-normal.jpg

Näin eileen tv:stä Lid-lin mainoksen. Siinä oli nainen yksin kotona, oli ukkoonen, salamootti, hämärästi näkyi naisen takana salaa hiippaaleva hahmo, jonka nainenkin aavisti olevan talossaan ... nainen kiipes varovaasesti yläkertahan salamooren valossa, porras narahti...ja takaa hiipi mieshahmo.

(Tässä vaiheessa luulin, että jotakin uutta alkavaa jännäriä tai mustia leskiä hehkutetahan.) Nainen hyökkäsi ja heilautti tyynyään miestä kohti ja miehelläkin oli ase mukanaan; höyhentyyny! Siinä ne sitten taisteli niillä höyhentyynyillään ja kivaa tuntu olevan. Omaa kivaa. Höyhenet vaan leiju yltympäriinsä.

 

Mua siappaas tosi rakkahasti ja palaas käämit, jos joku hajottaas yhrenkin höyhentyynyn huushollisnani yltympäriinsä ja tämä pari hajotti peräti 2 tyynyä! Kiva mainos. Höyhenet, salamointi ukkosineen ja hiippailut...

Kiva mainos. Mieleenjäävä mainos? Yhtään en tiedä, mitä siinä mainostettihin, näin vain sen höyhensotkun.