Ystävänpäivä terveeset täältä Vilukissin uutishuanehelta jokahittelle!

Jos erellisen illan unilelu oli Eliaksella apipipussi (luje: mandrariini), niin päikkäreiren unilelu oli ottalamppu. Näköö nährä unia.

elias-normal.jpg

Syräntä särkevää. Voi että, kuinka nuarena ne syränsurut ja isoot tunnetilat alkaa valtaamahan ihmistä! Annoon Pyrylle (5v) vanhan kamerani (6v), jossa ei näyttö toiminu ja poikahan löysi kameran asetuksista nätin pikkuflikan mallikuva. Pyry katteli tovin tytön kuvaa ja kysy, notta kuka tyttö oli? Sanoon pualihualimattomasti, että se on vaan kameran mallikuva.

Poika istu hiliaa laattialla kattellen tytön kuvaa mennen ja tullen. Sano sitten äirillensä haluavansa tyttöystävän. Aivan käänti mumman vanhaa syräntä. Niin syvältä poijan toive tuli.

Pyry oli kotonaan vielä keskustellu tyttöystävästä. Pyry oli niin maanperusteellisesti ihastunu kameran tytön kuvaan. Oli kyselly koko illan, että saako se tyttöystävän?  Mistä sellaisen tyttöystävän saa? Voisiko äiti soittaa sille tytölle? (Viälä äitin apu kelepaas.)

Uutena vuatena Pyry oli piirtäny ystävälleen Siirille kuvan ja oli kuiskannu äitillensä, että jos annan Siirille piirustuksen, se voi sitten pussata mua. Yhdelle Jeminallekin Pyry piirtelee piirustuksia ja on tehnyt helmetkin. Olisi tahtonut yhtenä aamuna vierä Jeminalle ruusunkin, siihen oli äitinsä yrittäny seliittää, nottei ny joka aamu voi jotain lahjaa vierä.

Ei vai?