elias%20201311-normal.jpg

Jos poijan päästää autohon, niin tulis autonklasien olla sen verran likaaset, nottei sen trenkääsi luulla, nottei oo klasia ollenkaan! Tulis kattelemahan vaikka mummansa ikkunaklasiista, niin ei tulisi minkäänlaasta virhearvioontia!

IMG_0582-normal.jpg

Tuata ikkunalautaa mä niinku paremminki esittelen. Arvakkaapa mikä se on? Son kaulooskoippuran kauloos osa! Hantaakiosa roikkuu alahappäin. Toki minen tiärä mikä osa on kumpiki kaulooskoippuroosta, mutta ajattelen sen pyäriän osan, johon lakana kiarottihin olevan koippura, joten toisen täytyy olla sitten kauloos, eli se osa, joka kaulittoo lakanasta suaran.

Mä oon aina karehtinu kaupunkilaasten puistoja, johona on palio vaahteranlehtiä syksyysin maas, niis käyskentely näyttää jotenki niin mukavalta ja vapahalta. Ainakin elokuvis.

Meiränki pihas on isoo vaahterapuu, se on ny purotellu punaasia ja oranssisia lehtiään maahan ja mä kulien joka aamu sen alta, saarakseni tuntumaa elokuvihin (ja vapautehen). Alue ei oo ku 8 x 8 meeteriä mutta kivasti siinäki kerkiää palleriinat peittyä vaahteranlehtihin. Sitten töis saakin nyppiä poikes kenkien päälle liimautunehia märkiä vaahteranlehtiä.
Sei oo enää niin kivaa, eikä palleriinoolle niin kuivaakaan touhua.