Austraalialaanen tennispelaaja Kyrgiossin Nikki teki yllätysvoiton tenniskisoos! Onhan se toki yllätys, jos voittaa ja varsinkin kun on joukos kilipaalemas. Totta puhuen, ei sen voiton ny niin kauhian isoon yllätyksen pitääsi silloon olla. Solis ihan eri juttu, jos mä sattuusin voittamahan tenniskisoos! Solis oikeen yllätysvoitto. Itte kullekkin.

Kyrgiossi on kuulemma tykkisyättäjä. No, ei ihimekään, jos silloon voittaa. Ei taatusti oo kestäny toisen pelaajan tennismaila, jos tykkiä on alaannu tulemahan verkon ylitte! Kyllä silloon jo melekeen poteroa alakaa vastapelaaja kaivamahan!

Kyrgiossi voitti läpisyätöllä ja koko ottelun ässällä. Eikös kuulostanukkin toosi asiantuntijan puheelta. Voitti ässällä. Mullei oo muuten ässävikaa. Kakarana pakkas mennä reet ja deet sekaasin.

Kaikista kamalinta oli, ku sukunimes on se dee, jonka äitini lausuu viäläkin reeksi...Jestas, ku sitä häpes silimät päästänsä, kun äiti vastas puhelimehen, ku poijat soitteli. Soittelijootakaan ny niin isoosti toki ollu. (Ei mikään ruusu mutta kukka kumminkin...sano musta se yksikin jäläkihinpäin, kun minen suastunu sen heilaksi. Nykyysin siton melekeen muuttunu oikeen oharakkeesksi kukkapuskaksi, ei menisi enää yhyrestä kukasta. Siitä muustakaan kukkasesta, ruususta ny puhumattakaan.)