IMG_0777-normal.jpg

Pikkulinnunkakkuja menos uunipakastuksehen. (Pikkulinnun, noh, vaikka petolinnunkin.) Joo, näit oikeen takana on Riik-ka Uosik-kisen kaffikupit (ja muuta tilipehööriä); toises kupis akkoja ja toises ukkoja.

Tämä on jotenki tosi mukavaa aikaa, oppii koko aijan uusia sanoja! Tämmöseltä varmahan Eliaastakin tuntuu, ku maisteloo suusnaan uusia opittuja sanoja. Se vaan taitaa heti tiätää, mitä suustaan päästelöö. Mä ku toimitin kylillä, notta alakaan twerkkaamahan, niin kukaan ei tiänny mitään mitä ainoon! Toki en tiänny mäkään siinä vaihehes yhtikäs mitään, mitä meinaan alakaa rupiamahan.

Twerkkaus meinaa jonkinlaasta tanssiliikettä. Ei sellaasta tanssiliikettä, johona myyrähän tanssia vaan tanssiliikettä, jota teherähän kyykys ja heilutellahan takapualta alahan ja ylähän. Niin, hmm...jos kyykkyhyn pääsis, niin pitääs tulla jonkun heiluttelemahan puatani eestaas. Parempi ny vaan merkata pöytäliinaa.

Ny puhutahan palio tankotanssistakin. (Joskus puhutahan tankojuapoostakin.) Tankotanssihin minen oo aikonu mennä. Ei muutoon, mutta jos pitää nostaa toinen jalaka pitkin pituuttaan tangolle ja olla muutoon pää alahappäin käsien varas, niin rupiaa oksettamahan. Alakaa tekemähän häjyä.