Täskin olis jo haastetta kerrakseen...joku päivä korinhengetär tuhostaa koko läjän tai ainaki käärii nätisti ja laittaa siististi jonnekkin. Orottamahan kesän markkinoota. Joku ny varmahan hörähti, notta kesällä...villahuivia...?! Kyllä! Jokaanen viksu tiätää elokuuskin, notta tuloo se. Talavi tuloo.

Tämä kasa on orottanu Takataskusta poistumisestaan lähtien korinhengetärtä siivouspuuhihin. Mutta mä en tiärä, mihinkä se hengetär on lähteny? Sei oo kovin pikkuunenkaan ja viälä lyhykkin, jotta luulis nottei se kovin kauvas oo voinu keriitä. Son kyllä vähä sellaanen, notta se keksii aina muita tärkiempiä hommia justihin siksi aikaa, ku pitääs alkaa aloottamahan järiestelyjuttuja.

Mitäkö tänne kuuluu!? No ei paskempia, mitä ny nua kasat elää omaa elämäänsä ja rikipoksi o alakanu reistaalemahan. Minen mitään rikipoksia olisi tarvinnukkaan...en ny ainakaan äänittelemähän poliisisarioja ja mukavia elokuvia. Kakkat mä yhyrestä rikipoksista, jossei sekään piittaa musta. Voinhan sukkuloora poliisisariojen ja rakkauselokuvien välillä ja jos juanet sekaantuu, niin kyllä mä ne hallitten. Sekaantumisetki. Riittääpä sitte ainaki ihimettelemistä, kuinka ne ny alakoo ampumahan toisiansa kesken pussaamisen.

********

... ku täs ei oo ny tarpeheksi tekemistä, niin otan kopin Millanin heittämähästä haastehesta:

Osallistun luovuuteen kannustavaan (käsityö)haasteeseen. Lupaan tehdä jotain omin käsin 5 ensimmäiselle kommentoijalle. Sitten heidän täytyy luvata kopioida tämä haaste omaan päivitykseensä ja luvata samoin. Siis tavara/lahja/jotain muuta hauskaa ja mielenkiintoista tehdään itse ja toimitetaan vuoden 2011 aikana. Lähdetkö mukaan ?

*******
ps. uskallat kommentoida, laitat vain ettet lähde mukaan, josset lähde.