markkinat14%20006-normal.jpg

Täs vielä yks kuva markkinooltamma, kun asiakas oli pitämäs sarettä kojuni sisällä. Pirellä saretta? On siinä kans kummallinen lause. Minen oo viälä koskaan pystyny saretta pitelemähän, aina son ollu omipäinen ja sotkenu asioota.

Niin...moon ollu melekeen 3 viikkua tulehrus- ja särkylääkepöllyys. Ny alakaa elämä voittamahan. On eka päivä, jolloon en ensitöikseni miäti, mitähän nappaas ny suuhunsa; panarolfortea vaiko paratapsia. Purana ku on ehrottomasti kiälletty.

Tiäsinhän mä sen, notta purana on ehrottomasti kiällettyjen listalla mutta napsiin niitä koko mennä markinaviikonlopun, kun piti pysyä tolopillani, sillä seurauksella, notta totuus iski sitten keskellä viikkoa päin pläsiä. Hammastani ei voitukaan poistaa, ku veri oli niin juaksevas muaros, nottei kukaan lekuri antanu lupaa hampahanpoistohon ja hammaslekurikin sano, nottei viitti mun takaini linnahan mennä. Niin palio sei musta tykänny, nottolis sinne menny takiani vaikka lupasin kerranki leipua piirakan ja piiloottaa sinne fiilan.

Olin niin itkuuses kunnos jo tuas vaihees hampahastani, jotoli juurihoirettu 3 kk ja yli 2,5 viikkua oli siihen mennes oli yhtäjaksoosta kipua hampahas, korvas, leuvas, nialus ja pääs. Pyysin mennä keskiviikkona poistamahan vaikka koko pään, ei olisi niin yhtään haitannu. Jouruun takaasin kotia parantelemahan veriarvojani. Uni ja itku maitto, kun tulin kotia. Suklajäätelökään ei pakastimes yhtään houkutellu.

Perjantakina sitten menin uurestansa hammashoitolahan uusien veritulosten kans...ja hammas otettihin poikes. Eihän sellaanen onnistunu iliman puurutuspiikkiä, mutta kestin ne niinku akka vain voi. Elikkä hyvin. (Muahan ei koskaan hammaslääkäris puuruteta, vaikka kuinka hampahia porattais!) Ny kävi vähä silleen, notteihan sellaanen hammas kunnolla puurukkaan, johona on mätää. Mutta entisen kivun lisäksi poisverettävän hampahankolon kipu oli vain jotenkin kuitenkin vapahruttavaa (vaikka oli se aika viiltävää...). Senkin kestin vain piänillä ähkäisyyllä. Toivoin, notta sitten lopus kiitos seisoos.

Ny sunnuntakina se kiitos seisoo! Kiäli mahtuu hyvin kivuttomahan hampahankolohon, johka se näyttää useen etsiytyvänkin. Nyt vois vaikka alakaa kattelemahan ympärillensä, notta mihkä 3 viikkua katos?! Ainakin kesä näytti mennehen niiren kans. Hmm.

Minen keriinny eres heltehien kans taiteella, niin ajatukset vain kiappui suusnani. Ei oman navan ympärillä mutta vähä sinne päin.

Ny alakaa nenänvalakaasuviikot!