Maalasin täs yks päivä niitä valokuvakehyksiä ja käsiäni mustiksi, joten otin kuvia pois kehyksistä ja siältähän tuli yhden kuvan, Lauran kuvan, takaa, piilosta esille kirje!

heart:lla laurasi...lukoo kirieen lopus! Siinä se kiittää mua, ku jaksan murehtia ja järjestää juhlia. Oisko ollu niiden kihlajaiset vai mitkä joskus aijoon, mutta kuitenkin varmaan juhlat tuli järjestettyä ja pirettyä. Sanoo myös kunnioottavansa ja rakastavansakin. Olihan kiva ylläri, sanat ja koko kirie. Samat sanat sillekin.

Ostin Vanhan Ajan kirppikseltä 4 tosi nättiä vanhaa kiriaa yht. 4 eurolla, meinasin niistä tuunata valokuvakehykset. Suarahan sanottua repiä sivut keskeltä irti, jättääsin vain kannet ja sitten vähä pitsiä ja silleen...avasin ekan kirian, toisen, kolmannen ja neljännenkin...Enhän mä voinutkaan alkaa mitään repimähän! Noli Dickenssin Charlesia! Copperfieldin Davidia, osat 1-4! Taitaa se mulla olla jo yhtenäkin painoksena, muttei näitä ny sitten kukaan kuitenkaan revi. Höh.

 

Tierä ny isoosti kuinka Nokialla menöö mutta ei kait kauhian häävisti. Son saattanu antaa vaikka tulosvarootuksenkin, miätiin sitä samaa antamista itteltänikin, tulosvarootuksen antamista. Kattelin yhtä sisustuslehtiä, vaihroon lankalehreksi, niin niin nättiä kaikenlaasia juttuja ja lankoja. Tairan ny vaan sitten päätyä antamahan tulosvarootuksen. Ja sulukia leheret.

Vauvakkin lisääntyy koko aijan. Ei mulle, voi apua! Mutta kuitenkin, vähä niinku mullekkin. Kummityttäreni Anna sai tyttären 24 pv, toinen kummityttäreni ja täritettäväni Anne saa kesäkuussa ja toinen täritettäväni Eveliina heinäkuussa.On siinä muksuja kerrakseen tälle vuorelle, isomumma saa samana vuanna 3 uutta tulokasta sukuhun. Pyry ja Elias 2 uutta pikkuserkkua. Sitä son monasti elämä, eteheppäin menuakin. Hyviskin asioos.

Kyllä mulla aivotoimintaa on. Ei voi valittaa, nottei olisi. Kun ne vaan pelaas aina oikioos paikoos. Ajoon tänään kaupasta lähties vanhan kotoni pihaan, voihan jysäys, ku otti päähäni. Pyärährin pihas ja menin muka viämähän jonkun postilooralle jotain. En ottanu siältä mitään enkä kattonu mitä siälä oli. Siälä oli vain mainoksia.