Mones blogspotin plokis on ny, notta pitää toristaa nottei oo ropotti, jos kommentoi!

Ne toristamiset helepoimpia, mihinä pitää nährä laittaa numeroota (joskus mustaltakin pohojalta) taikka sana. Ja joillakin teillä on vai rasti ruutuun, nottei oo ropotti. Ne on heleppoja ja nopioota laittaa!

Vaikieen on se, jossa pitää valita 2-3 kuvaa. Esimerkiksi käsketähän valita sushia tai pastaa...voi itkut. Noh, oon mä jo oppinu mikkon pastaa ja mikkon sushia. Minen syä kumpaakaan. Toki varmahan moon kuvia kyseestä ruakalajiista nähäny mutten koskaan mielenkiinnolla tutkinu, jotta oppisin, jos niitä multa joku kysyys. Notta niinku tentittääs osaamista. Ny vasta oppinu notta makaroonikin on pastaa, heh.

Leivät ja keitot on ollu heleppoja tiätää ja varsinki jäätelöt! Toivottavasti teirän monen plokspotti ei ny lisää mitään uusia eksoottisten sapuskootten kuvia, nottei enää pysty kommentoomahan, ku ei tiäräkkään mikkon syätäviä.

Välillä, ku kuvia on kattellu toristaakseen olemalla mahrollisesti viälä ihimisjoukkioon kuuluva, on tullu oikeen uskon puuteskin. Josko sitolis kuitenki ropotti?