EDIT. 1.3.2010 Kaikki ok poijalla ja kunnossa!!  Reissussa kun on, niin eihän sitä huomaa ilmoitella..nih.. Thanks God!
(Oli Argentiinassa)

Valavoon palio viimme yänä, oli aikaa miättiä taas syntyjä syviä ja niitä matalampiaki kohtia. Mun rakkaan ystäväni poika on Chiiles, ja sitei oo ny tavootettu...menöö tuallaases asias sekaasin paremminki tehty korttipakka. Poika on reppureissulla, joten ei oo kirioos eikä kansis mihinään matkatoimistojen listoos. Siiton ny pian kolome päivää, ku sen kans on joku puhunu viimeksi.

Tuallaasis hetkiis niinku pysähtyy miättimähän senki poijan eloa aluusta saakka. Kuinka se makas vaunuus, ku mä meni tapaamahan sitä ekaa kertaa ja minen ehtiny eres viälä nähärä nenänmalliakaan, ku jo makasin seljälläni rotikan alla. Siis rotvailerin alla. Soli sillä poijalla pihalla päiväunia vartioomas, minen vaan hoksannu sitä. Äitinsä huikkas (siis pojan äiti, ei rotvailerin) mulle klasista, notta ei se tee mitään, anna se haisteloo sua. Eihän siinä muuta voinukkaan ku antaa haistella ja nualeskellakin, soli painavampana kuitenki päällimmääsenä ja sen hengityskin vähä haisi. Se niistä ripsifäriistä.

Siävä nenä siältä vaunuusta sitten poijan päiväunien loputtua tuli esille. Toivua ja rukoolla ny saa, notta se samaanen nenä aikuusena on ehiänä johonakin päin maailmaa.