Mulla menöö aina näin joulun alla aika lujaa...on päätöitä (höh, tossa luki ensin notta päätäitä), on harrastuksia, on sotkuja ja on Takataskun Joulu. Joten toivottelen kaikille hyviä joulunalusviikkoja ja joulunaluspäiviä! Tai niinku mä kerraasti sanoon asiakkahalleni, notta hyviä joulunaluushousupäiviä.

 

kellot%20002.jpg

Virkkasin persustalle lämmittimiä. Opiin tekemähän uuren reunuksenkin ketjusilimukoosta.

Muistaako kukaan löytänehensä rusetilla sirottua kirjenippua? Minen oo koskaan saamiani rakkauskirjehiäni laittanu mihinkään nippuhun (oiskohan eres riittäny nipuksi asti?) mutta jokkut on laittanu. Ja elokuviskin ne löytää monasti ihania vanhoja kirienippuja ullakoolta. Kuivattu kedonkukka nipun päällä ja rusetilla koko pakkaus, rakkaus veretty yhtehen.

Nykyään ei oo kiriehiä, ei oo enää oikeen laskujakaan kiriekuaris. Sähköpostit, tviitit, naamakiriaviästit, plokit ymv ja sähkemääset mis oot? -tekstarit on johonakin eetteris...huitsin nevaras.

Pitääs laittaa vanhoja ipäriä, pöytätiatokonehia, läppäriä, miniläppäriä, älykkähiä puhelimia ...., jokka sisältää vanhoja tekstaria, tviittiä, instakrammia ymv mulle tuntematoonta ja outua...rusetilla nipuksi. Ei ne mahtuusi kellään mihkään pöytälaatikkohonkaan, pakko viärä ullakolle. Koko kasa. Rusettikin olis varmahan köyttä.